Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Kettlebell Európa-bajnok lett Pető Ferenc! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 16.
ImageAmatőr Európa-bajnoki címet szerzett Pető Ferenc! A móri fiatalember a Kecskeméten megrendezett IUKL Kettlebell Európa-bajnokságon bizonyította be tudását.
Tovább...
 
Megyei Polgárőr Nap a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 16.
ImageAz idén Velencén, a Kastélyparkban kerül megrendezésre a Fejér Megyei Polgárőr Nap június 2-án.
Tovább...
 
Imádják a madarak a megújult Sóstót Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. május 16.
ImageSárfutó és gólyatöcs, bíbic és üstökös réce, gulipán és szárcsa – igazi madárparadicsom lett a Sóstó Természetvédelmi Terület. Kell legalább egy-két év mire beáll az ökoszisztéma, de az már most látszik, hogy a fertős jellegű, sokszínű vidéket, nyílt vízfelületekkel, tocsogós mocsarakkal és új költőszigetekkel imádják a madarak.
Tovább...
 
Székesfehérvári sikerek az országos Sajtófesztiválon Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 16.
ImageKét székesfehérvári elismerést adtak át az országos Sajtófesztiválon. A Táska Rádió fiatal műsorvezetői, Havasi Maja és Molnár Eszter első helyezés értek el egy a bántalmazásról szóló műsorukkal, a rádió programigazgatója, Ollerinyi Tamás pedig az év mentora díjat vehette át.
Tovább...
 
Ingyenes parkolás naponta egy órára a II. övezetben Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2018. május 16.
ImageJelentős könnyebbséget hozhat a rövid időre a Belvárosba érkező autósoknak az a tervezet, amelyet a parkolási rendelet módosítására vonatkozóan pénteki ülésén tárgyal majd a közgyűlés. A tervek szerint az első órában ingyenesen lehetne parkolni a legtöbbek által használt fizetős övezetben NFC kártyával, megkönnyítve ezzel a napi ügyintézést, a belvárosi intézmények felkeresését, a bevásárlást.
Tovább...
 
Ciprusi diákokat köszöntöttek a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 16.
ImageCiprusi diákokat fogadott és köszöntött Székesfehérvár Önkormányzata nevében Mészáros Attila alpolgármester. A vendégek a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola partnerintézményéből érkeztek. A Városházán a küldöttség megtekintette a Dísztermet és a Szent Korona hiteles másolatát. A ciprusi diákok csütörtökön balettműsorral lépnek fel az iskola hagyományos kulturális gáláján.
Tovább...
 
Zöldség- és gyümölcsvarázs az István Király Iskolában Nyomtatás E-mail
Írta: Gáspár Péter   
2018. május 16.
ImageZöldség- és gyümölcsvarázs témanapot rendezett kedden az István Király Általános Iskola. A nap keretében interaktív tanórákkal, salátakészítéssel és kreatív egészségmegőrző foglalkozással is várták a diákokat. Az idei évben a „Menő menzák az iskolákban” pályázaton 20 millió forintot nyert az intézmény, ennek keretében számos rendezvényen népszerűsítik a fitt életmódot.
Tovább...
 
Érbetegségszűrés lesz jövő szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 16.
ImagePerifériás érbetegség-szűrésre várják a lakosokat május 26-án, szombaton A Szabadművelődés Házában. A prevenciós programra, valamint a rizikófaktorok révén kapcsolódó magas vérnyomás világnapjára és a szintén májusi dohányzásellenes világnapra Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és Dr. Balsay Miklós diabetológus főorvos hívták fel a figyelmet. A szűrőnap regisztrációhoz között, az 55-70 éves korú lakosokat várják.
Tovább...
 
Spenót - a szuperélelmiszer! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 16.
ImageEperbokrok mellett, kerti vízcsapot átölelve, a kaprok között játszadozva, de még a salátákhoz odasimulva is található spenót a szüleim kertjében. Nem szándékosan, s mégcsak nem is bódult állapotban vetette szanaszét anyukám ezt a sokak által nem kedvelt, ámde rendkívül értékes növényt, hanem a szél rakosgatta ide-oda, a veteményes minden egyes pontjára, mint sakktáblán a bábukat szokás. S nem is újkeletű ez a spenót-játék, hanem immár negyvenéves.
Tovább...
 
Nemzetközi családnap és szelíd motorosok felvonulása várta a családokat Nyomtatás E-mail
Írta: SZÉNA   
2018. május 15.
2018 aCsaládok éve, melyhez kapcsolódóan a SZÉNA Egyesület számos programot szervez ebben az évben. Egyik kiemelt rendezvényük a Nemzetközi Családnap volt, melynek fővédnökei Spányi Antal megyés püspök és dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Polgármestere voltak.
Tovább...
 
Kertészkedés  ízületkímélő módon Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin - izuletor.hu   
2018. május 15.
ImageA kerti munka nem csupán fárasztó, de az ízületeket is rendkívül megterheli. Korosztálytól függetlenül fokozottan így van ez tavasszal, a téli pihenő után. Akinek porckopása vagy ízületi fájdalmai vannak, különösen megterhelőnek érezheti az első pár napot.
Tovább...
 
<< Első < Előző 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 Következő > Utolsó >>

Eredmények 10506 - 10516 / 20399